The 2-Minute Rule for یبوست کودک 20 ماهه
The 2-Minute Rule for یبوست کودک 20 ماهه
Blog Article
ولی در نظر داشته باشید تنها تعداد دفعات اجابت مزاج، ملاک تشخیص یبوست نیست. احساس پری در مقعد، تخلیهی ناکامل مدفوع و مدفوع سفت از دیگر علایم ابتلا به یبوست است.
آلرژی، یکی از مشکلات شایع کودکان است. همیشه روش های پیشگیری از بروز آلرژی مهمتر از درمان آلرژی کودکان است. انواع مختلف...
استفراغ: استفراغ همراه با یبوست، میتواند نشانهای از تجمع مدفوع باشد. تجمع مدفوع زمانی اتفاق میافتد که که یک توده بزرگ و سفت مدفوع در روده¬ی بزرگ گیر کند و نتواند به جلو حرکت کند. این مساله بسیار خطرناک است و نیاز به اقدام فوری دارد.
پاسخ به ... سلام دوست شما حتما باید به متخصص گوارش مراجعه کنید تا متناسب با این شرایط واستون دارو تجویز بشه.
در صورت تمایل به شرکت در مسابقه مشخصات خود را وارد کنید:
اسهال گاه به گاهی به علت انسداد روده بزرگ توسط مدفوع سخت
اگر یبوست به قدری شدید باشد که سبب ایجاد توده سفت مدفوع در روده شده بطوری که نتواند در طول دستگاه گوارش حرکت کند، ممکن است استفاده از اِنِما (تنقیه) ضرورت پیدا کند.
درمان یبوست شدید شامل استفاده از طیف گسترده ای از داروهای بدون نسخه، داروهای تجویزی، ملین های خانگی و سایر روش ها است.
بنابراین اگر متوجه تغییر الگوی دفع در بیش از دو هفته، خون در مدفوع، درد هنگام اجابت مزاج، کاهش وزن ناگهانی و قطر کم مدفوع شدید باید با پزشک مشورت کنید.
برای کمک به تحریک روده، معده او را به آرامی مالش دهید – کودک شما نیز ممکن است با ماساژ ملایم برای مدیریت درد یبوست احساس بهتری داشته باشد.
دکترافشین هوشیار فوق تخصص گوارش و کبد بزرگسالان دریافت نوبت
در صورتی که فرزند شما به آلرژی مبتلا است، احتمالا علائم آزار دهنده ای را تجربه خواهد کرد. بسیاری از والدین، به دنبال این هستند که کودک خود را به بهترین دکتر برای درمان آلرژی ببرند تا بتوانند این مشکل را درمان کنند. لازم به ذکر است که آلرژی ممکن است قابل درمان نباشد، اما یک پزشک خوب می تواند با تشخیص درست، مدیریت علائم و کمک به والدین برای جلوگیری از بروز علائم بیشتر، در بهبود فرزند شما نقش مهمی را ایفا کند.
رژیم غذایی نامناسب اغلب باعث یبوست می شود. فیبر غذایی و خوردن آب کافی برای کمک به از عوارض یبوست نرم نگه داشتن مدفوع ضروری است. غذاهای غنی از فیبر معمولاً گیاهی هستند. فیبر به اشکال محلول و نامحلول وجود دارد. فیبر محلول می تواند در آب حل شود و هنگام عبور از سیستم گوارش، ماده ای نرم و ژل مانند ایجاد می کند.
مصرف داروهای ضد درد (مانند کدئین و اکسی کدون)، داروهای ضد افسردگی (مانند آمیتریپتیلین و ایمی پرامین) و داروهای ضد تشنج (مانند فنیتوئین و کاربامازپین)